No full text
Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Analysis of the growth promoters residues in meat and offals and in the animals
Scippo, Marie-Louise; Helbo, Vincent; Van Vyncht, Gery et al.
1996In First meeting on animal productions. Beef production], Centre de Recherches Agronomiques, Gembloux (Belgium); Faculte Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux (Belgium)
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Helbo, Vincent
Van Vyncht, Gery
De Pauw, Edwin  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Hubert, Michel
Gaspar, Pol
Degand, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Analysis of the growth promoters residues in meat and offals and in the animals
Publication date :
1996
Event name :
Premier carrefour des productions animales: la production de viande bovine.
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
24 Jan 1996
Main work title :
First meeting on animal productions. Beef production], Centre de Recherches Agronomiques, Gembloux (Belgium); Faculte Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux (Belgium)
Pages :
A19
Available on ORBi :
since 30 May 2010

Statistics


Number of views
40 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi