Article (Scientific journals)
Qualité nutritionnelle du lait - Etude de la variabilité intra- et inter-races du profil en acides gras du lait
Soyeurt, Hélène; Dardenne, Pierre; Gillon, Alain et al.
2006In I.D.G. Bulletin, (2), p. 8-10
 

Files


Full Text
AIGx.pdf
Publisher postprint (3.87 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
acide gras; lait; race; fatty acid; milk; breed
Disciplines :
Food science
Genetics & genetic processes
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Soyeurt, Hélène  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech
Dardenne, Pierre
Gillon, Alain ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Croquet, Coraline
Vanderick, Sylvie  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Mayeres, Patrick
Bertozzi, Carlo
Gengler, Nicolas  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
French
Title :
Qualité nutritionnelle du lait - Etude de la variabilité intra- et inter-races du profil en acides gras du lait
Alternative titles :
[en] Nutritional quality of milk - Study of the genetic variability of fatty acid profile within and across breeds
Publication date :
2006
Journal title :
I.D.G. Bulletin
ISSN :
1380-9415
Publisher :
AIGx, Gembloux, Belgium
Issue :
2
Pages :
8-10
Available on ORBi :
since 24 May 2010

Statistics


Number of views
84 (11 by ULiège)
Number of downloads
1541 (48 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi