No full text
Contribution to collective works (Parts of books)
Tempura mouillé et nouilles froides. Sacrilège pour la cuisine japonaise ?
Goto, Kanako
In pressIn Traduire le culinaire
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
CIRTI; Traduction des notions gastronomiques; cuisine japonaise
Disciplines :
Languages & linguistics
Author, co-author :
Goto, Kanako ;  Université de Liège - ULiège > Mondes anciens
Language :
French
Title :
Tempura mouillé et nouilles froides. Sacrilège pour la cuisine japonaise ?
Original title :
[fr] Tempura mouillé et nouilles froides. Sacrilège pour la cuisine japonaise ?
Publication date :
In press
Main work title :
Traduire le culinaire
Publisher :
Artois Presses Université (APU), Arras, France
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 03 February 2025

Statistics


Number of views
9 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi