Book review (Scientific journals)
compte rendu de M. Brisville, A. Renaud, N. Rovira (dir.), L’alimentation en Méditerranée occidentale aux époques antique et médiévale. Archéologie, bioarchéologie et histoire, Aix-en-Provence : Presses Universitaires de Provence, 2021
Marganne, Marie-Hélène
2022In Revue des Études Anciennes, 124 (2), p. 647-649
Peer reviewed
 

Files


Full Text
MHMarganne_cr_Alimentation_REA_124_2022.pdf
Publisher postprint (2.18 MB)
Publié en ligne : https://revue-etudes-anciennes.fr/lalimentation-en-mediterranee-occidentale-aux-epoques-antique-et-medievale-archeologie-bioarcheologie-et-histoire-m-brisville-a-renaud-n-rovira-dir-aix-en-provence-presses-univ/
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Histoire de l'alimentation; antiquité; moyen âge; monde méditerranéen
Disciplines :
Classical & oriental studies
Author, co-author :
Marganne, Marie-Hélène  ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de l'antiquité
Language :
French
Title :
compte rendu de M. Brisville, A. Renaud, N. Rovira (dir.), L’alimentation en Méditerranée occidentale aux époques antique et médiévale. Archéologie, bioarchéologie et histoire, Aix-en-Provence : Presses Universitaires de Provence, 2021
Publication date :
2022
Journal title :
Revue des Études Anciennes
ISSN :
0035-2004
Publisher :
Université de Bordeaux III, Bordeaux, France
Volume :
124
Issue :
2
Pages :
647-649
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 06 February 2023

Statistics


Number of views
44 (1 by ULiège)
Number of downloads
1 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi