Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Pérenniser les innovations de type circuit-court et conserver leur potentiel transformatif. Analyse des mécanismes de garde-fou mis en place au sein d’un collectif de coopératives en Wallonie
Lanzi, Florence
2022Rencontres RIUESS 2022
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Abstract_RIUESS_2022.docx
Author preprint (19.42 kB)
Request a copy
Annexes
RIUESS_2022 (1).pptx
(5.09 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Circuits-courts; food system transition; innovation sociale; inter-coopération; circuits alimentaires de proximité; garde-fou; scaling-up; changement d'échelle
Research Center/Unit :
CES - Centre d'Économie Sociale - ULiège
TERRA Research Centre. Chimie des agro-biosystèmes - ULiège
Disciplines :
Social economics
Author, co-author :
Lanzi, Florence  ;  Université de Liège - ULiège > HEC Liège : UER > UER Management : Social Entrepreneurship
Language :
French
Title :
Pérenniser les innovations de type circuit-court et conserver leur potentiel transformatif. Analyse des mécanismes de garde-fou mis en place au sein d’un collectif de coopératives en Wallonie
Publication date :
June 2022
Event name :
Rencontres RIUESS 2022
Event organizer :
Réseau Inter-Universitaire de l'Economie Sociale et Solidaire (RIUESS)
Event place :
Bordeaux, France
Event date :
01/06/2022
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Development Goals :
12. Responsible consumption and production
17. Partnerships for the goals
8. Decent work and economic growth
Name of the research project :
DISEIN-FOOD
Available on ORBi :
since 16 January 2023

Statistics


Number of views
64 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi