Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
2. Variétés - 4. Orge de brasserie
Meurs, Rémi; Dumont, Benjamin; Stalport, A. et al.
2019In Le Livre Blanc Céréales
Peer reviewed
 

Files


Full Text
2. Variétés - Orge de brasserie.pdf
Publisher postprint (1.22 MB)
Download
Annexes
5-LB2019-4-orges brassicoles.pdf
Publisher postprint (1.02 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
choix variétal; orge de brasserie; céréale
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Environmental sciences & ecology
Author, co-author :
Meurs, Rémi;  Centre pilote wallon des céréales et des oléo-protéagineux asbl - CePiCOP
Dumont, Benjamin  ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Plant Sciences
Stalport, A.;  Centre agronomique de recherches appliquées de la provine de Hainaut asbl - C.A.R.A.H.
Mahieu, Olivier;  Centre agronomique de recherches appliquées de la provine de Hainaut asbl - C.A.R.A.H.
Godin, Bruno;  Centre wallon de recherches agronomiques de Gembloux - CRA-W > Valorisation des productions > Technologie de la transformation des produits
Sinnaeve, Georges;  Centre wallon de recherches agronomiques de Gembloux - CRA-W > Valorisation des productions > Technologie de la transformation des produits
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Plant Sciences
Language :
French
Title :
2. Variétés - 4. Orge de brasserie
Publication date :
12 September 2019
Event name :
Livre Blanc Céréales - Sept 2019
Event date :
Septembre 2019
Main work title :
Le Livre Blanc Céréales
Publisher :
Gembloux Agro-Bio Tech, Gembloux, Belgium
Collection name :
Septembre 2019
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 01 December 2021

Statistics


Number of views
46 (2 by ULiège)
Number of downloads
123 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi