Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
2. Variétés - 3. Escourgeon
Mahieu, Olivier; Meurs, Rémi; Jacquemin, Guillaume et al.
2019In Bodson, Bernard; De Proft, Michel (Eds.) Livre Blanc Céréales
 

Files


Full Text
2. Variétés - Escourgeon.pdf
Publisher postprint (1.21 MB)
Download
Annexes
3-EscLB120919VGxSC.pdf
Publisher postprint (3.7 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
choix variétal; céréale; escourgeon
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Mahieu, Olivier;  Centre pour l'agronomie et l'agro-industrie de la province de Hainaut - C.A.R.A.H.
Meurs, Rémi;  Centre Pilote wallon des céréales et des oléo-protégineux asbl - CePiCOP
Jacquemin, Guillaume;  Centre wallon de recherches agronomiques de Gembloux - CRA-W > Productions et filières > Stratégies phytotechniques
Meza, Rodrigo;  Centre wallon de recherches agronomiques de Gembloux - CRA-W > Productions et filières > Stratégies phytotechniques
Eylenbosch, Damien;  Centre wallon de recherches agronomiques de gembloux - CRA-W > Productions et filières > Stratégies phytotechniques
Dumont, Benjamin  ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Plant Sciences
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Plant Sciences
Language :
French
Title :
2. Variétés - 3. Escourgeon
Publication date :
12 September 2019
Event name :
Livre Blanc Céréales - Spet 2019
Event date :
Septembre 2019
Main work title :
Livre Blanc Céréales
Author, co-author :
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT
De Proft, Michel
Publisher :
Gembloux Agro-Bio Tech, Gembloux, Belgium
Edition :
Septembre 2019
Pages :
2/36 - 2/49
Available on ORBi :
since 01 December 2021

Statistics


Number of views
46 (2 by ULiège)
Number of downloads
23 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi