Article (Scientific journals)
Bacterial diversity of smoked and smoked-dried fish from West Africa: A metagenomic approach
Anihouvi, Gildas; Henriet, Olivier; Kpoclou, Yénoukounmè Euloge et al.
2021In Journal of Food Processing and Preservation, 45, p. 15919
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Research center :
FARAH - Fundamental and Applied Research for Animals and Health - ULiège
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Anihouvi, Gildas
Henriet, Olivier
Kpoclou, Yénoukounmè Euloge
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Hounhouigan, Djidjoho Joseph
Anihouvi, Victor Bienvenu
Mahillon, Jacques
Language :
English
Title :
Bacterial diversity of smoked and smoked-dried fish from West Africa: A metagenomic approach
Publication date :
2021
Journal title :
Journal of Food Processing and Preservation
ISSN :
0145-8892
eISSN :
1745-4549
Publisher :
Wiley-Blackwell, Hoboken, United States - New Jersey
Volume :
45
Pages :
e15919
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Name of the research project :
PRD QualiSani (ARES-CCD)
Funders :
Académie de Recherche et d'Enseignement Supérieur (Belgique). Coopération au Développement - ARES. CCD
Available on ORBi :
since 07 September 2021

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