Article (Scientific journals)
L’alimentation : une opportunité unique d’agir pour le bien-être dans le milieu du travail
Crutze, Céline; Hoge, Axelle
2020In Arcopteur - Association Royale des Conseillers en Prévention, 5
 

Files


Full Text
MAG05 - Arcopteur - Dossier Alimentation.pdf
Publisher postprint (7.07 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Public health, health care sciences & services
Author, co-author :
Crutze, Céline
Hoge, Axelle ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la santé publique > Santé publique : aspects spécifiques
Language :
French
Title :
L’alimentation : une opportunité unique d’agir pour le bien-être dans le milieu du travail
Publication date :
2020
Journal title :
Arcopteur - Association Royale des Conseillers en Prévention
Volume :
5
Available on ORBi :
since 12 April 2021

Statistics


Number of views
36 (5 by ULiège)
Number of downloads
5 (5 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi