Poster (Scientific congresses and symposiums)
Potential of mid-infrared spectrometry for prediction of fatty acid contents in cow milk
Soyeurt, Hélène; Dehareng, Frédéric; Dardenne, Pierre et al.
20064th Euro Lipids Congress: 'Oils, Fats and Lipids for a Healthier Future'
 

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Keywords :
fatty acid; milk; infrared
Disciplines :
Genetics & genetic processes
Food science
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Soyeurt, Hélène  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech
Dehareng, Frédéric  ;  Centre Wallon de Recherches agronomiques > Qualité des productions agricoles
Dardenne, Pierre;  Centre Wallon de Recherches agronomiques > Qualité des productions agricoles
Veselko, Didier;  Comité du Lait
Lognay, Georges ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech
Bertozzi, Carlo;  Association Wallonne de l'Elevage
Mayeres, Patrick;  Association Wallonne de l'Elevage
Baeten, Vincent;  Association Wallonne de l'Elevage
Gengler, Nicolas  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
English
Title :
Potential of mid-infrared spectrometry for prediction of fatty acid contents in cow milk
Publication date :
2006
Event name :
4th Euro Lipids Congress: 'Oils, Fats and Lipids for a Healthier Future'
Event organizer :
European Federation for the Science and Technology of Lipids
Event place :
Madrid, Spain
Event date :
1-4 octobre 2006
Audience :
International
Available on ORBi :
since 04 October 2009

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