No full text
Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Rheological and Emulsifying properties of an exopolysaccharide produced by the probiotic Leuconostoc Citreyl-bms
Abid, Yousra; Blecker, Christophe; Gharsallaoui, Adem et al.
20197è Journées Scientiques de l'Agro-alimentaire
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Biotechnology
Author, co-author :
Abid, Yousra
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > SMARTECH
Gharsallaoui, Adem
Besbes, Souhail
Attia, Hamadi
Azabou, Samia
Language :
English
Title :
Rheological and Emulsifying properties of an exopolysaccharide produced by the probiotic Leuconostoc Citreyl-bms
Publication date :
18 March 2019
Event name :
7è Journées Scientiques de l'Agro-alimentaire
Event organizer :
Association méditerranéenne des Industries Agro-Alimentaires
Event place :
Hammamet, Tunisia
Event date :
du 17 au 20 mars 2019
Audience :
International
Available on ORBi :
since 16 June 2020

Statistics


Number of views
62 (2 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi