Article (Scientific journals)
Aspects nutritionnels de la prise en charge du patient brûlé grave.
ROUSSEAU, Anne-Françoise; VERBRUGGE, Anne-Marie; FADEUR, Marjorie et al.
2019In Revue de l'Infirmière, 68 (256), p. 28-29
 

Files


Full Text
REVINF1391.pdf
Publisher postprint (803.87 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Anesthesia & intensive care
Author, co-author :
ROUSSEAU, Anne-Françoise  ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Autres Services Médicaux > Service des soins intensifs
VERBRUGGE, Anne-Marie ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Département des Services Logistiques > Secteur diététique
FADEUR, Marjorie ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Département de médecine interne > Service de diabétologie, nutrition, maladies métaboliques
STRUVAY, Alexandre ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Département infirmier > Unité des brûlés (+2C)
LEFORT, Hugues
Language :
French
Title :
Aspects nutritionnels de la prise en charge du patient brûlé grave.
Publication date :
December 2019
Journal title :
Revue de l'Infirmière
ISSN :
1293-8505
eISSN :
2352-8249
Publisher :
Elsevier
Volume :
68
Issue :
256
Pages :
28-29
Available on ORBi :
since 26 December 2019

Statistics


Number of views
91 (17 by ULiège)
Number of downloads
13 (13 by ULiège)

Scopus citations®
 
0
Scopus citations®
without self-citations
0
OpenCitations
 
0

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi