Collective work published as editor or director (Books)
Livre Blanc Céréales
Bodson, Bernard; De Proft, Michel; Watillon, Bernard
2019Gembloux Agro Bio Tech, Gembloux, Belgium
 

Files


Full Text
Livre blanc février 2019.pdf
Publisher postprint (17.45 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Céréales; Variétés; Froment; Orge brassicole; Escourgeon; Fertilisation azotée; adventices; lutte contre la verse; lutte contre les maladies; lutte contre les ravageurs; insectes; Froment de printemps; avoine de printemps; association froment pois; association variétales
Disciplines :
Environmental sciences & ecology
Entomology & pest control
Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Agriculture & agronomy
Editor :
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Ingénierie des productions végétales et valorisation
De Proft, Michel;  Centre Wallon de recherches agronomiques - CRA-W > Département Science du Vivant > Unité Protection des plantes et écotoxicologie
Watillon, Bernard;  Centre wallon de recherches agronomiques - CRA-W > Département Sciences du vivant > Unité biologie des nuisibles et biovigilance
Language :
French
Title :
Livre Blanc Céréales
Publication date :
27 February 2019
Publisher :
Gembloux Agro Bio Tech, Gembloux, Belgium
Edition :
Edition février 2019
Number of pages :
364
Collection name :
Edition février 2019
Available on ORBi :
since 24 September 2019

Statistics


Number of views
58 (2 by ULiège)
Number of downloads
358 (15 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi