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Fermentation capacities of fructan- and pectin-rich by-products and purified fractions via an in vitro piglet faecal model
Uerlings, Julie; Bindelle, Jérôme; Schroyen, Martine et al.
2019In Journal of the Science of Food and Agriculture
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Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Uerlings, Julie ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Ingénierie des productions animales et nutrition
Bindelle, Jérôme  ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Ingénierie des productions animales et nutrition
Schroyen, Martine  ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem)
Richel, Aurore  ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > SMARTECH
Bruggeman, Geert
Willems, Els
Everaert, Nadia ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Ingénierie des productions animales et nutrition
Language :
English
Title :
Fermentation capacities of fructan- and pectin-rich by-products and purified fractions via an in vitro piglet faecal model
Publication date :
2019
Journal title :
Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN :
0022-5142
eISSN :
1097-0010
Publisher :
John Wiley & Sons, Hoboken, United States - New Jersey
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 13 August 2019

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