Reference : Etude de composés organiques volatils (COVs) émis lors de l'interaction hôte - pathog...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/234208
Etude de composés organiques volatils (COVs) émis lors de l'interaction hôte - pathogène par des souches produisant des mycotoxines.
French
[en] Study of volatile organic compounds (VOCs) emitted during host-pathogen interaction by strains producing mycotoxins.
Josselin, Laurie mailto [Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Chimie des agro-biosystèmes >]
De Boevre, Marthe mailto [Université de Gent > Faculté de pharmacie > > Post doctoral >]
De Clerck, Caroline mailto [Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Gestion durable des bio-agresseurs >]
Moretti, Antonio mailto [Italian National Research Council (CNR) > Institute of Sciences of Food Production (ISPA) > > Senior researcher >]
Fauconnier, Marie-Laure mailto [Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Chimie des agro-biosystèmes >]
3-Apr-2019
A0 ( 84,1 x 118,9 cm)
No
No
International
Les Journées Jeunes Chercheurs Transfrontalières 2019
du 2 avril au 3 avril 2019
SFR Condorcet et Université de Reims Champagne - Ardenne
Reims
France
[en] GC-MS ; Mycotoxin ; volatile organic compounds (VOCs)
[en] Method for the qualitative detection (SPME) of VOCs emitted by toxigenic (mycotoxin-producing) and non-toxigenic (non mycotoxin-producing) strains.
http://hdl.handle.net/2268/234208

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
posterA0 version 5-04-19.pdfAuthor postprint771.25 kBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.