Article (Scientific journals)
Improvement of xylanase production by Penicillium canescens 10-10c in solid-state fermentation
Assamoi, antoine; Delvigne, Frank; Aldric, Jean-Marc et al.
2008In Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
publi assamoi.pdf
Publisher postprint (640.01 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Biotechnology
Author, co-author :
Assamoi, antoine
Delvigne, Frank  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech
Aldric, Jean-Marc ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech
Destain, Jacqueline ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech - Biochimie et microbiologie industrielles
Language :
English
Title :
Improvement of xylanase production by Penicillium canescens 10-10c in solid-state fermentation
Publication date :
2008
Journal title :
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement
ISSN :
1370-6233
eISSN :
1780-4507
Publisher :
Presses Agronomiques de Gembloux, Gembloux, Belgium
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 17 September 2009

Statistics


Number of views
74 (9 by ULiège)
Number of downloads
256 (5 by ULiège)

Scopus citations®
 
11
Scopus citations®
without self-citations
8

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi