No full text
Article (Scientific journals)
Valeur nutritive et digestibilité apparente iléale et fécale des acides aminés du triticale, du froment et de l'escourgeon chez le porc.
Leterme, Pascal; Thewis, André; Thielemans, C. et al.
1989In Landbouwtijdschrift, 42 (2), p. 305-316
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Swine; Triticales; wheats; Barley; Amino acids; Digestive absorption/in vivo experimentation; Porcin; Triticale; Blé; Orge; Acides aminés; Absorption digestive/expérimentation in vivo
Disciplines :
Anatomy (cytology, histology, embryology...) & physiology
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Leterme, Pascal;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Zootechnie
Thewis, André ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Thielemans, C.
Bodart, Catherine ;  Université de Liège - ULiège > Géomorphologie et télédétection
Baudart, Evelyne;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx
Language :
French
Title :
Valeur nutritive et digestibilité apparente iléale et fécale des acides aminés du triticale, du froment et de l'escourgeon chez le porc.
Alternative titles :
[en] Nutritive value and ileal and fecal apparent digestibility of amino acids of triticale, wheat and barley for pigs.
Publication date :
March 1989
Journal title :
Landbouwtijdschrift
ISSN :
0776-2143
Publisher :
Ministère de l'Agriculture, Bruxelles, Belgium
Volume :
42
Issue :
2
Pages :
305-316
305-316
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 10 September 2009

Statistics


Number of views
127 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi