No full text
Article (Scientific journals)
Les pulpes de betteraves surpressées complémentées: composition chimique, valeur alimentaire et utilisation par les taurillons en croissance-finition.
Thewis, André
1985In Courrier de la Betterave, (2), p. 10-12
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Bulls; Sugar byproducts; Nutrient improvement/nutritive value; Slaughter weight; Taureau; Sous-produit de sucrerie; Amélioration des qualités nutritives/valeur nutritive; Poids à l'abattage
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Thewis, André ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
French
Title :
Les pulpes de betteraves surpressées complémentées: composition chimique, valeur alimentaire et utilisation par les taurillons en croissance-finition.
Alternative titles :
[en] The complemented surpressed beet pulps: chemical composition, nutritive value and use by the young bull under growing to finishing feeding.
Publication date :
June 1985
Journal title :
Courrier de la Betterave
ISSN :
0770-1063
Issue :
2
Pages :
10-12
10-12
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 10 September 2009

Statistics


Number of views
88 (2 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi