Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Request a copy
Expert report (Reports)
Valorisation des composés volatils générés lors de la production de produits alimentaires - VOCALisE – n° 6975
Fauconnier, Marie-Laure
;
Kenne Kemene, Thierry
2016
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/205584
Files (1)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
VOCALisE_Rapport scientifique_N°7.pdf
Publisher postprint (1.96 MB)
Request a copy
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Chemistry
Author, co-author :
Fauconnier, Marie-Laure
;
Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Chimie générale et organique
Kenne Kemene, Thierry
;
Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Chimie générale et organique
Language :
French
Title :
Valorisation des composés volatils générés lors de la production de produits alimentaires - VOCALisE – n° 6975
Publication date :
July 2016
Report number :
7
Number of pages :
36
Name of the research project :
Valorisation des composés volatils générés lors de la production de produits alimentaires - VOCALisE – n° 6975
Funders :
Région Wallonne (SPW-DGO6)
Available on ORBi :
since 19 January 2017
Statistics
Number of views
36 (2 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi