Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Download
Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
10.1. L'intérêt de la culture en association de froment et de pois protéagineux d'hiver dans un objectif d'autonomie protéique
Pierreux, Jérome
;
Delaplace, Pierre
;
Roisin, Christian
et al.
2016
•
In
Watillon, Bernard
; Bodson, Bernard
(Eds.)
Livre Blanc Céréales
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/195217
Files (2)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
10. Perspectives Jérome.pdf
Publisher postprint (375.75 kB)
Download
Annexes
3_Perspectives_association froment-pois.pdf
Publisher postprint (2.3 MB)
Download
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Keywords :
culture associée; pois froment; biomasse; protéine végétale; biodiversité; nutrition azotée
Disciplines :
Environmental sciences & ecology
Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Pierreux, Jérome
;
Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Phytotechnie des régions tempérées
Delaplace, Pierre
;
Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Biologie végétale
Roisin, Christian;
Centre wallon de recherches agronomiques - CRA-W > Agriculture et milieu naturel > Fertilité des sols et protection des eaux
Bodson, Bernard
;
Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Phytotechnie des régions tempérées
Language :
French
Title :
10.1. L'intérêt de la culture en association de froment et de pois protéagineux d'hiver dans un objectif d'autonomie protéique
Publication date :
24 February 2016
Event name :
Livre Blanc Céréales
Event organizer :
Gembloux Agro Bio Tech - Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem)
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
24 février 2016
Main work title :
Livre Blanc Céréales
Author, co-author :
Watillon, Bernard
Bodson, Bernard
;
Université de Liège - ULiège > Département GxABT
Publisher :
Gembloux Agro Bio tech, Gembloux, Belgium
Collection name :
Février 2016
Pages :
10/2 à 10/9
Additional URL :
http://www.cereales.be
http://www.cra.wallonie.be
http://www.gembloux.ulg.ac.be/pt/
http://www.cepicop.be
Available on ORBi :
since 04 April 2016
Statistics
Number of views
135 (29 by ULiège)
Number of downloads
167 (26 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi