No full text
Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
Les mondes sensibles modernes: Cuisines, Goûts et Sensibilités d’une époque de transition (XVIIe - XVIIIe siècles)
Von Hoffmann, Viktoria
2015
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
History
Author, co-author :
Von Hoffmann, Viktoria ;  Université de Liège > Département des sciences historiques > Histoire culturelle
Language :
French
Title :
Les mondes sensibles modernes: Cuisines, Goûts et Sensibilités d’une époque de transition (XVIIe - XVIIIe siècles)
Publication date :
09 March 2015
Event name :
Cycle de conférences consacrées à l'histoire de la gastronomie
Event organizer :
Extension UMons (Anne Staquet)
Event place :
Mons, Belgium
Event date :
Du 6 octobre 2014 au 23 mars 2015
Available on ORBi :
since 31 December 2015

Statistics


Number of views
32 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi