No full text
Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Carcasses of Belgian Blue double muscle culled cows or growing fattening bulls: essential fatty acids content in 17 meat pieces
Robaye, Vincent; Dotreppe, Olivier; Cabaraux, Jean-François et al.
2008In book of abstract of the 59th Annual meeting of the European Association for Animal Production
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Robaye, Vincent ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Dotreppe, Olivier ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Cabaraux, Jean-François  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Ecologie et éthologie vétérinaires
Dufrasne, Isabelle  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Hornick, Jean-Luc  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Language :
English
Title :
Carcasses of Belgian Blue double muscle culled cows or growing fattening bulls: essential fatty acids content in 17 meat pieces
Publication date :
2008
Event name :
59th Annual meeting of the European Association for Animal Production
Event organizer :
European Association for Animal Production
Event place :
Vilnius, Lithuania
Event date :
24-27 August 2008
Audience :
International
Main work title :
book of abstract of the 59th Annual meeting of the European Association for Animal Production
Pages :
231
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 05 August 2009

Statistics


Number of views
83 (10 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi