No full text
Book published as author, translator, etc. (Books)
Certification des viandes bovines par la technique des empreintes génétiques
Portetelle, Daniel; Mortiaux, Frédéric; Renaville, Robert et al.
1998IRSIA Ed.
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Genetics & genetic processes
Author, co-author :
Portetelle, Daniel ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Mortiaux, Frédéric;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx
Renaville, Robert ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Peelman, L.;  University of Gent
Van Zeveren, A.;  University of Gent
Bouquet, Y.;  University of Gent
Language :
French
Title :
Certification des viandes bovines par la technique des empreintes génétiques
Publication date :
1998
Publisher :
IRSIA Ed.
Number of pages :
52
Available on ORBi :
since 09 May 2010

Statistics


Number of views
26 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi