Reference : Certification des viandes bovines par la technique des empreintes génétiques
Books : Book published as author, translator, etc.
Life sciences : Genetics & genetic processes
http://hdl.handle.net/2268/17210
Certification des viandes bovines par la technique des empreintes génétiques
French
Portetelle, Daniel mailto [Université de Liège - ULiège > > Gembloux Agro-Bio Tech >]
Mortiaux, Frédéric [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > > >]
Renaville, Robert mailto [Université de Liège - ULiège > > Gembloux Agro-Bio Tech >]
Peelman, L. [University of Gent > > > >]
Van Zeveren, A. [University of Gent > > > >]
Bouquet, Y. [University of Gent > > > >]
1998
IRSIA Ed.
52
http://hdl.handle.net/2268/17210

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.