No full text
Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
De la complexité de l'aliment à la technologie d'assemblage
Blecker, Christophe
2013Les 1ères Journées Scientifiques de l'Agroalimentaire (JSAA 2013)
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Language :
French
Title :
De la complexité de l'aliment à la technologie d'assemblage
Publication date :
May 2013
Event name :
Les 1ères Journées Scientifiques de l'Agroalimentaire (JSAA 2013)
Event organizer :
Association Méditerranéenne des Industries Agro-Alimentaires (A.M.I.A.A.)
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 24 au 26 mai 2013
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 13 May 2014

Statistics


Number of views
32 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi