Reference : Biotransformation de lipides en arômes par Yarrowia lipolytica: interactions avec le ...
Dissertations and theses : Doctoral thesis
Life sciences : Biochemistry, biophysics & molecular biology
Life sciences : Biotechnology
http://hdl.handle.net/2268/162795
Biotransformation de lipides en arômes par Yarrowia lipolytica: interactions avec le substrat, excrétion et toxicité des métabolites produits
French
[en] Biotransformation of lipids into aroma compounds by Yarrowia lipolytica: interactions with the substrate, excretion and toxicity of the produced metabolites
Aguedo, Mario mailto [Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle >]
20-Dec-2002
Université de Bourgogne, ​Dijon, ​​France
Doctorat en Sciences de l'Alimentation
Belin, Jean-Marc
Gros, Jean-Bernnard
Gervais, Patrick
Bellon-Fontaine, Marie-Noëlle
Fick, Michel
Kermasha, Selim
[en] lactone ; bioprocess ; yeast ; ricinoleate ; yarrowia ; peroxisome ; beta-oxidation ; catabolism ; aroma compound ; excretion ; plasma membrane ; biotechnology
Researchers ; Professionals ; Students ; General public
http://hdl.handle.net/2268/162795

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.