Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Synergistic beneficial effects of curcuma extract, green tea extract and hydrolysed collagen in bovine chondrocytes in monolayer culture
Comblain, Fanny; Sanchez, Christelle; Lambert, Cécile et al.
2013Waltham International Nutritional Sciences Symposium 2013
 

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Disciplines :
Rheumatology
Author, co-author :
Comblain, Fanny ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la motricité > Unité de recherche sur l'os et le cartillage (U.R.O.C.)
Sanchez, Christelle  ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la motricité > Unité de recherche sur l'os et le cartillage (U.R.O.C.)
Lambert, Cécile ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la motricité > Unité de recherche sur l'os et le cartillage (U.R.O.C.)
Serisier, Samuel
Henrotin, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la motricité > Unité de recherche sur l'os et le cartillage (U.R.O.C.)
Language :
English
Title :
Synergistic beneficial effects of curcuma extract, green tea extract and hydrolysed collagen in bovine chondrocytes in monolayer culture
Publication date :
02 October 2013
Event name :
Waltham International Nutritional Sciences Symposium 2013
Event place :
Portland, United States - Oregon
Event date :
October 1-4, 2013
Audience :
International
Available on ORBi :
since 25 November 2013

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