Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Processus de qualification du produit « viande bovine » veillant à valoriser les multiples fonctions de l’élevage
Stilmant, Didier; Stassart, Pierre M; Jamar, Daniel
2005In Actes des Journées de Fourrage Actualité
 

Files


Full Text
Stilmant Stassart 2005 qualification du produit-PS.pdf
Publisher postprint (236.33 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Social & behavioral sciences, psychology: Multidisciplinary, general & others
Author, co-author :
Stilmant, Didier
Stassart, Pierre M ;  Université de Liège - ULiège > DER Sc. et gest. de l'environnement (Arlon Campus Environ.) > DER Sc. et gest. de l'environnement (Arlon Campus Environ.)
Jamar, Daniel
Language :
French
Title :
Processus de qualification du produit « viande bovine » veillant à valoriser les multiples fonctions de l’élevage
Publication date :
2005
Event name :
11ème Journée de Fourrages Actualités
Event date :
14 décembre
By request :
Yes
Main work title :
Actes des Journées de Fourrage Actualité
Available on ORBi :
since 24 June 2013

Statistics


Number of views
39 (0 by ULiège)
Number of downloads
113 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi