Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
Quelle place pour la viande rouge dans nos assiettes ?
Beckers, Yves
2013
 

Files


Full Text
Quelle place pour la viande.pdf
Publisher postprint (24.92 MB)
Version pdf téléchargeable
Download
Annexes
Quelle place pour la viande.ppt
Publisher postprint (3.31 MB)
Fichier powerpoint de la présentation
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Viande rouge; Santé; Consommation; Cancer; Maladies cardiaques; Nutriment
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
French
Title :
Quelle place pour la viande rouge dans nos assiettes ?
Publication date :
25 April 2013
Number of pages :
30
Event name :
Assemblée générale du Rotary Club de Saint-Ghislain
Event place :
Sain-Ghislain, Belgium
Event date :
25 avril 2013
Available on ORBi :
since 26 April 2013

Statistics


Number of views
49 (7 by ULiège)
Number of downloads
153 (7 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi