Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
WHICH ARE THE ARGUMENTS ALLOWING TO PROPOSE THAT MILK POLYAMINES ARE PREVENTIVE AGENTS OF FOOD ALLERGY?
Dandrifosse, Guy; Peulen, Olivier; Kheffif, El et al.
2000In European Commission Directorate General DG XII Sciences
 

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Dandrifosse et al 2000 in Biologically active amines in food nutrition society Glasgow.pdf
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Keywords :
Polyamine; allergy; food
Research center :
CEIB - Centre Interfacultaire des Biomatériaux - ULiège
Disciplines :
Biochemistry, biophysics & molecular biology
Author, co-author :
Dandrifosse, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Services généraux (Faculté de médecine) > Relations académiques et scientifiques (Médecine)
Peulen, Olivier  ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Département des sciences biomédicales et précliniques
Kheffif, El
Deloyer, P
Grandfils, Christian ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Biochimie et physiologie générales, et biochimie humaine
Language :
English
Title :
WHICH ARE THE ARGUMENTS ALLOWING TO PROPOSE THAT MILK POLYAMINES ARE PREVENTIVE AGENTS OF FOOD ALLERGY?
Publication date :
2000
Event name :
Nutrition Society Summer Meeting: "Nutrition of the Young"
Event organizer :
University of Glasgow (UK)
Event place :
Glasgow, United Kingdom
Event date :
June 29th - July 2th 1999
Audience :
International
Main work title :
European Commission Directorate General DG XII Sciences
Pages :
57-66
Available on ORBi :
since 18 March 2013

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