Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
Quelle place pour la viande rouge dans nos assiettes ?
Beckers, Yves
2013
 

Files


Full Text
Quelle place pour la viande.pdf
Publisher postprint (3.41 MB)
Document pdf téléchargeable de la présentation
Download
Annexes
Quelle place pour la viande.ppt
Publisher postprint (3.3 MB)
Document powerpoint de la présentation
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Viande rouge; Santé; Consommation; Cancer; Maladies cardiaques; Diététique
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
French
Title :
Quelle place pour la viande rouge dans nos assiettes ?
Publication date :
19 February 2013
Number of pages :
15
Event name :
Journée provinciale des agricultrices de l'UAW pour le Brabant wallon
Event organizer :
Union des Agricultrices wallonnes
Event place :
Thorambais-Les-Beguines, Belgium
Event date :
19 février 2013
Available on ORBi :
since 08 March 2013

Statistics


Number of views
48 (3 by ULiège)
Number of downloads
140 (3 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi