No full text
Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
Alimentation et modifications de la composition en acides gras des graisses corporelles des porcs et des volailles.
Thewis, André; Rossi, Florence
2000
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Thewis, André ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech
Rossi, Florence;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Zootechnie
Language :
French
Title :
Alimentation et modifications de la composition en acides gras des graisses corporelles des porcs et des volailles.
Publication date :
October 2000
Event place :
Ciney, Belgium
Event date :
Octobre 2000
Available on ORBi :
since 25 January 2010

Statistics


Number of views
25 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi