Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
La construction sociale de la qualité: le cas de la viande bovine
Mormont, Marc; Stassart, Pierre M
2000In Proceedings de la V Carrefour des Productions animales :"Quels Systèmes de Production Animales pour le 21ème Siècle?"
 

Files


Full Text
Mormont Stassart 2000 Construction sociale qualité.pdf
Publisher postprint (131.6 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Sociology & social sciences
Author, co-author :
Mormont, Marc ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences et gestion de l'environnement > Socio-économie, Environnement et Développement
Stassart, Pierre M ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences et gestion de l'environnement > Département des sciences et gestion de l'environnement
Language :
English
Title :
La construction sociale de la qualité: le cas de la viande bovine
Publication date :
2000
Event name :
Cinquième Carrefour des Productions Animales : “Quels Systèmes de Production Animales pour le 21 ème Siècle?"
Event organizer :
FUSAgbx - CRA
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
26 janvier
By request :
Yes
Main work title :
Proceedings de la V Carrefour des Productions animales :"Quels Systèmes de Production Animales pour le 21ème Siècle?"
Pages :
62-73
Available on ORBi :
since 23 December 2012

Statistics


Number of views
63 (2 by ULiège)
Number of downloads
90 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi