Article (Scientific journals)
Précisions sur l'Ouverture de cuisine de Lancelot de Casteau, imprimée à Liège en 1604
Adam, Renaud
2012In Gulden Passer (De), 90 (1), p. 89-96
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Casteau_RAdam.pdf
Author preprint (103.19 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Book History; Liège; Cookbook history
Research center :
Transitions - Transitions (Département de recherches sur le Moyen Âge tardif & la première Modernité) - ULiège
Disciplines :
History
Author, co-author :
Adam, Renaud  ;  Université de Liège - ULiège > Transitions. Département de recherches sur le Moyen Âge tardif et la première Modernité > Département des sciences historiques
Language :
French
Title :
Précisions sur l'Ouverture de cuisine de Lancelot de Casteau, imprimée à Liège en 1604
Publication date :
2012
Journal title :
Gulden Passer (De)
ISSN :
0777-5067
Publisher :
Vereeniging der Antwerpsche Bibliophilen, Antwerpen, Belgium
Volume :
90
Issue :
1
Pages :
89-96
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 15 December 2012

Statistics


Number of views
150 (18 by ULiège)
Number of downloads
693 (25 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi