Article (Scientific journals)
Le foie, laboratoire des réserves alimentaires
Fredericq, Léon
1892In Revue Générale des Sciences Pures et Appliquées, (11), p. 400-407
 

Files


Full Text
foie.pdf
Publisher postprint (2.4 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Foie; Liver
Disciplines :
Anatomy (cytology, histology, embryology...) & physiology
Author, co-author :
Fredericq, Léon ;  Université de Liège - ULiège
Language :
French
Title :
Le foie, laboratoire des réserves alimentaires
Alternative titles :
[en] The liver, laboratory of food reserves
Publication date :
1892
Journal title :
Revue Générale des Sciences Pures et Appliquées
ISSN :
0370-5196
Publisher :
Doin, Paris, France
Issue :
11
Pages :
400-407
Available on ORBi :
since 13 August 2012

Statistics


Number of views
47 (1 by ULiège)
Number of downloads
161 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi