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Antilisterial Activity on Poultry Meat of Amylolysin, a Bacteriocin from Bacillus amyloliquefaciens GA1
Halimi, Badre Eddine; Dortu, Carine; Arguelles Arias, Anthony et al.
2010In Probiotics and Antimicrobial Proteins
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Probiotics & antimicrobial proteins 2010.pdf
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Keywords :
bacteriocin; amylolysin; listeria
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Halimi, Badre Eddine ;  Université de Liège - ULiège > Doct. sc. (bioch., bioch. mol.&cell., bioinf.&mod.-Bologne)
Dortu, Carine
Arguelles Arias, Anthony ;  Université de Liège - ULiège > Doct. sc. (bioch., bioch. mol.&cell., bioinf.&mod.-Bologne)
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles - Gembloux Agro-Bio Tech
Joris, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Physiologie et génétique bactériennes - Centre d'ingénierie des protéines
Fickers, Patrick ;  Université Libre de Bruxelles - ULB > Biotechnologies et Bioprocedes
Language :
English
Title :
Antilisterial Activity on Poultry Meat of Amylolysin, a Bacteriocin from Bacillus amyloliquefaciens GA1
Publication date :
19 March 2010
Journal title :
Probiotics and Antimicrobial Proteins
ISSN :
1867-1306
eISSN :
1867-1314
Publisher :
Springer
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 13 April 2010

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