Paper published in a journal (Scientific congresses and symposiums)
Influence du degré de mouture et de l'extrusion sur la valeur nutritionnelle de la graine de lupin
Froidmont, Eric; Bonnet, Maxime; Beckers, Yves et al.
2006In Rencontres autour des Recherches sur les Ruminants, 12, p. 98
Peer reviewed
 

Files


Full Text
2006_4_alimentation_09_Froidmont.pdf
Publisher postprint (140.44 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Lupin; valeur nutritionnelle; Ruminant
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Froidmont, Eric
Bonnet, Maxime
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Bartiaux-Thill, Nicole
Language :
French
Title :
Influence du degré de mouture et de l'extrusion sur la valeur nutritionnelle de la graine de lupin
Publication date :
2006
Event name :
Rencontres Recherches Ruminants
Event organizer :
INRA - Institut de l'Elevacge
Event place :
Paris, France
Event date :
Décembre 2006
Audience :
International
Journal title :
Rencontres autour des Recherches sur les Ruminants
ISSN :
1279-6530
Publisher :
INRA - Institut de l'Elevage, Paris, France
Volume :
12
Pages :
98
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 15 May 2012

Statistics


Number of views
24 (0 by ULiège)
Number of downloads
109 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi