Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Mass spectrometry: major improvements and new concepts in food analysis
Eppe, Gauthier; De Pauw, Edwin
2011Mass Spectrometry in food and feed
 

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Keywords :
mass spectrometry; food; feed
Research center :
CART - Centre Interfacultaire d'Analyse des Résidus en Traces - ULiège
Disciplines :
Chemistry
Author, co-author :
Eppe, Gauthier  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie analytique inorganique
De Pauw, Edwin  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Language :
English
Title :
Mass spectrometry: major improvements and new concepts in food analysis
Publication date :
2011
Event name :
Mass Spectrometry in food and feed
Event organizer :
KVCV
Event place :
Gand, Belgium
Event date :
9 juin 2011
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 27 April 2012

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