No full text
Article (Scientific journals)
Capacite moussante des isolats proteiques: influence du potentiel electrocinetique des dispersions proteiques.
Bastiaens, A.; Paquot, Michel; Marbaise, M. et al.
1990In Sciences des Aliments, 10 (4), p. 773-783
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Bastiaens, A.
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Marbaise, M.
Deroanne, C.
Language :
French
Title :
Capacite moussante des isolats proteiques: influence du potentiel electrocinetique des dispersions proteiques.
Alternative titles :
[en] Foaming capacity of protein isolates: effect of the electro-kinetic potential of protein dispersions.
Publication date :
1990
Journal title :
Sciences des Aliments
ISSN :
0240-8813
Publisher :
Lavoisier, France
Volume :
10
Issue :
4
Pages :
773-783
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 12 March 2012

Statistics


Number of views
39 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi