Reference : Des OGM dans nos assiettes pour une meilleur nutrition mondiale en zinc ? |
Diverse speeches and writings : Article for general public | |||
Life sciences : Multidisciplinary, general & others Life sciences : Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...) Life sciences : Agriculture & agronomy | |||
http://hdl.handle.net/2268/101861 | |||
Des OGM dans nos assiettes pour une meilleur nutrition mondiale en zinc ? | |
French | |
[en] Are GMO going to help prevent zinc deficiency at world stage ? | |
Charlier, Jean-Benoit ![]() | |
Oct-2011 | |
Athena | |
Région Wallonne. Direction Générale des Technologies, de la Recherche et de l’Energie | |
274 | |
18-21 | |
No | |
0772-4683 | |
Jambes | |
Belgium | |
[fr] Biofortification ; Nutrition humaine ; OGM | |
[en] Biofortification ; Humans nutrition ; GMO | |
General public | |
http://hdl.handle.net/2268/101861 |
File(s) associated to this reference | ||||||||||||||
Fulltext file(s):
| ||||||||||||||
All documents in ORBi are protected by a user license.