Article (Scientific journals)
Evaluation de la composition de la carcasse et de la qualité de la viande par ultrasonographie chez le porc
Youssao, A. K. L.; Verleyen, Vincent; Leroy, Pascal
2002In Annales de Médecine Vétérinaire, 146 (1), p. 19-29
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
Evaluation de la composition de la carcasse et de la qualité de la viande par ultrasonographie chez le porc.pdf
Publisher postprint (147.32 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Youssao, A. K. L.
Verleyen, Vincent ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Biostatistique, économie, sélection animale - HEMOLIEGE - Cardiologie - Pathologie spéciale et réhabilitation
Leroy, Pascal ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Biostatistique, économie, sélection animale
Language :
French
Title :
Evaluation de la composition de la carcasse et de la qualité de la viande par ultrasonographie chez le porc
Alternative titles :
[en] Evaluation of carcass composition and meat quality by ultrasonography in pig
Publication date :
2002
Journal title :
Annales de Médecine Vétérinaire
ISSN :
0003-4118
eISSN :
1781-3875
Publisher :
ULg - Université de Liège, Liège, Belgium
Volume :
146
Issue :
1
Pages :
19-29
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 25 October 2011

Statistics


Number of views
57 (6 by ULiège)
Number of downloads
3 (3 by ULiège)

Scopus citations®
 
6
Scopus citations®
without self-citations
2

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi