No full text
Article (Scientific journals)
Mesure de l'importance relative des phénomènes de conduction et de convection dans les transferts de chaleur lors de la stérilisation des boîtes de conserve.
Bera, François; Deltour, Jules; Deroanne, Claude
1987In LWT - Food Science and Technology, 20, p. 1-7
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Bera, François ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Deltour, Jules;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx
Deroanne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
Mesure de l'importance relative des phénomènes de conduction et de convection dans les transferts de chaleur lors de la stérilisation des boîtes de conserve.
Publication date :
1987
Journal title :
LWT - Food Science and Technology
ISSN :
0023-6438
eISSN :
1096-1127
Publisher :
Academic Press
Volume :
20
Pages :
1-7
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 21 October 2011

Statistics


Number of views
48 (4 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi