Profil

Maldague Alexia

Dpt. de gestion vétérinaire des Ressources Animales (DRA)

FARAH

FARAH: Productions animales durables

See author's contact details
Main Referenced Co-authors
Korsak Koulagenko, Nicolas  (2)
La Spina, Sylvie (2)
Vandenheede, Marc  (2)
Astruc, Thierry (1)
Constancis, Caroline (1)
Main Referenced Keywords
Abattage (1); abattage (1); bien-être (1); Bien-être animal (1); Eviscération (1);
Main Referenced Unit & Research Centers
FARAH. Productions animales durables - ULiège [BE] (1)
Main Referenced Disciplines
Food science (2)
Veterinary medicine & animal health (2)

Publications (total 4)

The most downloaded
70 downloads
Maldague, A., Korsak Koulagenko, N., Vandenheede, M., & La Spina, S. (2022). Opportunités de développement de l'abattage à la ferme en Wallonie. https://orbi.uliege.be/handle/2268/296651 https://hdl.handle.net/2268/296651

Duverne, L., Constancis, C., Fito, L., Maldague, A., & Astruc, T. (2024). Effet d’une éviscération retardée sur la qualité microbiologique des viandes. Viandes et Produits Carnés.
Peer reviewed

Marlier, D., Maldague, A., & Martinelle, L. (26 January 2024). Preliminary results of a survey on the links between pigeon training, pigeon races and pigeon welfare [Paper presentation]. Olympiad 2024 - VET - CONFERENCE: AVIAN INFLUENZA AND PIGEON WELFARE, Maastricht, Netherlands.
Peer reviewed

Maldague, A., Korsak Koulagenko, N., Vandenheede, M., & La Spina, S. (2023). Les opportunités de développement de l'abattage d'ongulés domestiques à la ferme en Wallonie. Food Science and Law.
Peer reviewed

Maldague, A., Korsak Koulagenko, N., Vandenheede, M., & La Spina, S. (2022). Opportunités de développement de l'abattage à la ferme en Wallonie. https://orbi.uliege.be/handle/2268/296651

Contact ORBi