Article (Scientific journals)
Les produits de la mer au Sénégal et le potentiel des bactéries lactiques et des bactériocines pour la conservation
Diop, M.; Destain, Jacqueline; Tine, E. et al.
2010In Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, 14 (2), p. 341-350
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
Diop base 2010.pdf
Publisher postprint (9.96 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Microbiology
Author, co-author :
Diop, M.
Destain, Jacqueline ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Bio-industries
Tine, E.
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
Language :
French
Title :
Les produits de la mer au Sénégal et le potentiel des bactéries lactiques et des bactériocines pour la conservation
Alternative titles :
[en] Fish preservation in Senegal: potential use of lactic acid bacteria and their antibacterial metabolites
Publication date :
2010
Journal title :
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement
ISSN :
1370-6233
eISSN :
1780-4507
Publisher :
Presses Agronomiques de Gembloux, Gembloux, Belgium
Volume :
14
Issue :
2
Pages :
341-350
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 14 June 2011

Statistics


Number of views
53 (3 by ULiège)
Number of downloads
2 (2 by ULiège)

Scopus citations®
 
11
Scopus citations®
without self-citations
9

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi