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Towards the industrialization of traditional African fermented foods : a case study of fortified gari in Benin
Egountlety, M.; Adjakidje, A. S.; Segbedji, C. M. et al.
2007Atelier international “Potentialités à la transformation du manioc (Manihot esculenta crantz) en Afrique de l’Ouest
 

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Disciplines :
Microbiology
Author, co-author :
Egountlety, M.
Adjakidje, A. S.
Segbedji, C. M.
Yao, A. A.
Dortu, C.
Kostinek, M.
Franz, C.
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
Holzapfel, W.
Mengu, M.
Language :
English
Title :
Towards the industrialization of traditional African fermented foods : a case study of fortified gari in Benin
Publication date :
June 2007
Event name :
Atelier international “Potentialités à la transformation du manioc (Manihot esculenta crantz) en Afrique de l’Ouest
Event place :
Abidjan, Côte d’Ivoire
Event date :
4-7 juin 2007
Audience :
International
Available on ORBi :
since 12 May 2011

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