No full text
Article (Scientific journals)
Caractéristiques microbiologiques et organoleptiques du nététu du commerce.
N'dir, B.; Gningue, B. D.; Keita, N. G. et al.
1997In Cahiers Agricultures, 6, p. 299-304
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Microbiology
Author, co-author :
N'dir, B.
Gningue, B. D.
Keita, N. G.
Souane, M.
Laurent, L.
Cornelius, C.
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
Language :
French
Title :
Caractéristiques microbiologiques et organoleptiques du nététu du commerce.
Publication date :
1997
Journal title :
Cahiers Agricultures
ISSN :
1166-7699
eISSN :
1777-5949
Publisher :
John Libbey Eurotext, Montrouge, France
Volume :
6
Pages :
299-304
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 17 March 2011

Statistics


Number of views
53 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi