No full text
Article (Scientific journals)
Etudes de nouvelles ressources en matières grasses de l'Amazonie péruvienne. Investigations sur l'huile de umari (Poraqueiba sericea Tul.).
Lognay, Georges; Trevejo, E.; Marlier, M. et al.
1988In Bulletin des Recherches Agronomiques de Gembloux, 23 (3), p. 271-282
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Vegetal oil; Chemical composition; Peru; Oil plant(vegetal); Intraspecific comparison; Lipids; Glyceride; Phytosterol; α-Tocopherol; Icacinaceae; Tropical crop; Fruit tree; Fat; Agricultural resources; Developing countries; South America; Dicotyledones; Angiospermae; Spermatophyta
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Lognay, Georges ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de Chimie Analytique
Trevejo, E.
Marlier, M.
Flores-Aitan, S.
Mary-Laura, M.
Séverin, M.
Language :
French
Title :
Etudes de nouvelles ressources en matières grasses de l'Amazonie péruvienne. Investigations sur l'huile de umari (Poraqueiba sericea Tul.).
Alternative titles :
[en] Studies on new vegetable oil sources in the Amazon region of Peru. Investigations on the oil of umari (Poraqueiba sericea Tul.).
Publication date :
1988
Journal title :
Bulletin des Recherches Agronomiques de Gembloux
ISSN :
0435-2033
Publisher :
Presses Agronomiques de Gembloux, Belgium
Volume :
23
Issue :
3
Pages :
271-282
271-282
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 15 February 2011

Statistics


Number of views
48 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi