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Contribution to collective works (Parts of books)
Effects of a long-term low-polyamine diet on biochemical parameters and polyamine content in different organs of the germ-free rat
Deloyer, Patricia; Peulen, Olivier; Klimek, Monique et al.
1998In Bardocz, S.; White, A.; Hajos, G. (Eds.) COST 917 Biogenically active amines in food. Volume II : Metabolic effects of biologically active amines in food
 

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Disciplines :
Anatomy (cytology, histology, embryology...) & physiology
Author, co-author :
Deloyer, Patricia
Peulen, Olivier  ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Département des sciences biomédicales et précliniques
Klimek, Monique ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Département des sciences biomédicales et précliniques
Remacle, René
Focant, Charles
Dandrifosse, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Services généraux (Faculté de médecine) > Relations académiques et scientifiques (Médecine)
Language :
English
Title :
Effects of a long-term low-polyamine diet on biochemical parameters and polyamine content in different organs of the germ-free rat
Publication date :
1998
Main work title :
COST 917 Biogenically active amines in food. Volume II : Metabolic effects of biologically active amines in food
Editor :
Bardocz, S.
White, A.
Hajos, G.
Available on ORBi :
since 30 June 2010

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