No full text
Contribution to collective works (Parts of books)
Are there arguments suggesting that polyamines are preventive agents of food allergy?
Dandrifosse, Guy; Peulen, Olivier; El Khefif, Nor Eddine et al.
2000In Morgan, D.; White, A.; Sanchez-Jimenez, F. et al. (Eds.) COST 917 Biologically active amines in food. Volume IV
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Anatomy (cytology, histology, embryology...) & physiology
Author, co-author :
Dandrifosse, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Services généraux (Faculté de médecine) > Relations académiques et scientifiques (Médecine)
Peulen, Olivier  ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Département des sciences biomédicales et précliniques
El Khefif, Nor Eddine
Deloyer, Patricia
Grandfils, Christian ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Biochimie et physiologie générales, et biochimie humaine - Centre interfacultaire des biomatériaux (CEIB) - Département des sciences biomédicales et précliniques
Language :
English
Title :
Are there arguments suggesting that polyamines are preventive agents of food allergy?
Publication date :
2000
Main work title :
COST 917 Biologically active amines in food. Volume IV
Editor :
Morgan, D.
White, A.
Sanchez-Jimenez, F.
Bardocz, S.
Available on ORBi :
since 30 June 2010

Statistics


Number of views
41 (4 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi