No full text
Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
La diminution des intrants dans la production des céréales
Roisin, Christian; Goffart, Jean-Pierre; Frankinet, Marc et al.
1998In Fumure et protection phytosanitaire des céréales
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
céréale; réduction d'intrants; production céréales
Disciplines :
Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Biochemistry, biophysics & molecular biology
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Roisin, Christian;  Centre wallon de recherches agronomiques de Gembloux
Goffart, Jean-Pierre;  Centre Wallon de recherches agronomiques de Gembloux
Frankinet, Marc
Meeùs, Patrick
Salembier, Jean-François
Latteur, G.
Falisse, André
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées
Cartrysse, Christine
Language :
French
Title :
La diminution des intrants dans la production des céréales
Publication date :
27 February 1998
Event name :
Livre Blanc Céréales - Gembloux
Event organizer :
Faculté des Sciences Agronomiques de Gembloux
Centre de recherches agronomiques de Gembloux
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
27 février 1998
Main work title :
Fumure et protection phytosanitaire des céréales
Collection name :
Edition février 1998
Pages :
1-15
Additional URL :
Available on ORBi :
since 07 June 2010

Statistics


Number of views
42 (2 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi