No full text
Article (Scientific journals)
Conceptions du corps à travers l'acte alimentaire aux XVIIè et XVIIIè siècles
Steinmetz, Rudy
1988In Revue d'Histoire Moderne et Contemporaine
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Philosophy & ethics
Author, co-author :
Steinmetz, Rudy ;  Université de Liège - ULiège > Département de philosophie > Esthétiques phénoménologiques et esth. de la différence
Language :
French
Title :
Conceptions du corps à travers l'acte alimentaire aux XVIIè et XVIIIè siècles
Publication date :
1988
Journal title :
Revue d'Histoire Moderne et Contemporaine
ISSN :
0048-8003
eISSN :
1776-3045
Publisher :
Société d'Histoire Moderne et Contemporaine, Paris, France
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 19 May 2010

Statistics


Number of views
49 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi